От къде да черпим помощна информация?

 

https://www.znam.bg/com/

Българският портал на знанието-тук ще откриете полезни четива от учебната програма по литература и извън нея, тематични енциклопедии, речници, забавни начини за учене, предназначени за на-малките.

 

start.e-edu.bg/

Национален образователен портал-първата решителна крачка за развитие на електронното образование в българските училища. Електронните уроци нямат начало и нямат край. Те позволяват на любознателните да навлизат в необятните хоризонти на информацията, следвайки сърцето си или да приключат набързо с домашното, отхвърляйки мимоходом задължителните задачи за деня, за да излязат да поритат топка.

 

 

math-bg.com

„Математика за всеки” предлага материали, ориентирани към учащите се от всички възрастови групи:
  • за деца от предучилищна възраст, които им разкриват прости основополагащи понятия и подготвят детето за постъпването му в първи клас;
  • за ученици от началното училище, които им помагат  да си затвърдят знанията и даже да ги разширят;
  • за ученици от прогимназиалния курс, които се готвят за външно оценяване и кандидатстване в елитни училища;
  • за ученици от средния курс, които интензивно се подготвят за държавния зрелостен изпит по математика и за кандидатстване във висши учебни заведения;
  • за  студенти, които подготвят курсови работи и се явяват на изпити по висша математика.

 

СПОДЕЛЕТЕ!

нашето училище

Date: 01/05/2019 | By: Емир

нашето училище е много хубаво. Има много добри преподъватели. Всички сме позитивни. Препоръчвам на всеки да учи в това училище.

New comment